• Biciklizam

  Svojim slikovitim panoramama i prirodnim ljepotama lovinački kraj postaje idealno mjesto za ljubitelje vožnje biciklom (vlastitim ili unajmljenim u rent-a-bike agenciji LiTo) kroz prirodu, a označene staze nude izbor itinerera gdje svatko može pronaći ponešto za sebe.

 • Planinarenje

  Lovinac obiluje prirodnim znamenitostima i omogućuje uživanje u različitim planinarskim doživljajima. Zaljubljenicima u planinarenje posebno je privlačno područje Parka Prirode Velebit koje prekriva gotovo polovicu površine općine i nudi niz mogućnosti uspona na prekrasne vrhove i vidikovce.

 • Aktivnosti na vodi

  Svi koji vole prirodu i brinu o njoj ovdje će se osjećati ugodno jer je cijelo područje ispunjeno čistim vodama (velikim brojem stalnih vrela, potoka i rijeka), čistim tlom te očuvanim krajolikom. Rafting.....

 • Špilje i jame

  Brojne geomorfološke zanimljivosti proizlaze iz krškog reljefa poput slikovito oblikovanih vrhova, kukova, greda, ponikvi, škrapa, krških depresija, a zanimljivi su i mnogi speleološki objekti (špilje, ponori, jame).

 • Odmor u prirodi

  Smještajni kapaciteti prostiru se cijelim krajem i namijenjeni su pojedinačnim, obiteljskim i grupnim dolascima. Posjetitelji se mogu smjestiti u hostelu ili privatnim apartmanima uživajući u domaćim proizvodima od sira, meda, rakije, janjetine i ukusnog ličkog krumpira.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Wooden Cottage Fantasy

Drvena kućica Fantasy nalazi se u Štikadi, 17 kilometara od središta Lovinca, a gostima je na raspolaganju smještajna jedinica u kojoj je dopušten boravak kućnim ljubimcima. Gosti mogu besplatno koristiti privatno parkiralište u okviru objekta. Smještajna jedinica obuhvaća blagovaonicu i kuhinju s pećnicom i tosterom. Također su dostupni ručnici i posteljina. Drvena kućica Fantasy uključuje i roštilj. Smještajni kapacitet je do 6 osoba.

 • Besplatno parkiralište
 • Sobe za nepušače
 • Ljubimci dozvoljeni
36030092.jpgvelika.2_987.jpgvelika.3_987.jpgvelika.7_987.jpgvelika.8_987.jpg