• Biciklizam

  Svojim slikovitim panoramama i prirodnim ljepotama lovinački kraj postaje idealno mjesto za ljubitelje vožnje biciklom (vlastitim ili unajmljenim u rent-a-bike agenciji LiTo) kroz prirodu, a označene staze nude izbor itinerera gdje svatko može pronaći ponešto za sebe.

 • Planinarenje

  Lovinac obiluje prirodnim znamenitostima i omogućuje uživanje u različitim planinarskim doživljajima. Zaljubljenicima u planinarenje posebno je privlačno područje Parka Prirode Velebit koje prekriva gotovo polovicu površine općine i nudi niz mogućnosti uspona na prekrasne vrhove i vidikovce.

 • Aktivnosti na vodi

  Svi koji vole prirodu i brinu o njoj ovdje će se osjećati ugodno jer je cijelo područje ispunjeno čistim vodama (velikim brojem stalnih vrela, potoka i rijeka), čistim tlom te očuvanim krajolikom. Rafting.....

 • Špilje i jame

  Brojne geomorfološke zanimljivosti proizlaze iz krškog reljefa poput slikovito oblikovanih vrhova, kukova, greda, ponikvi, škrapa, krških depresija, a zanimljivi su i mnogi speleološki objekti (špilje, ponori, jame).

 • Odmor u prirodi

  Smještajni kapaciteti prostiru se cijelim krajem i namijenjeni su pojedinačnim, obiteljskim i grupnim dolascima. Posjetitelji se mogu smjestiti u hostelu ili privatnim apartmanima uživajući u domaćim proizvodima od sira, meda, rakije, janjetine i ukusnog ličkog krumpira.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

O nama

LiTo je jedina turistička agencija na području općine Lovinac, a smještena je u samom centru Lovinca.

U našem turističkom uredu dočekat će Vas ljubazno i stručno osoblje koje će Vam svojim savjetima i iskustvom pomoći u organizaciji i realizaciji tražene usluge.

Turističke usluge koje nudimo su najam brdskih bicikala, brdskih električnih bicikala, vođenje biciklističkih tura, biciklističko-planinarski izleti, sanjkanje, i odlazak na izlete na području cijele Like.

Svojim gostima uz profesionalan pristup želimo s ponosom predstavljati povijest, prirodu te sva kulturna i povijesna dobra lovinačkog kraja.

Brinemo o okolišu i prirodi koja je na ovom području ispunjena čistim vodama, čistim tlom, zelenim livadama, špiljama te očuvanim krajolikom pa se svaki ljubitelj prirode ovdje osjeća ugodno i zadovoljno.

Dođite i uživajte u vožnji biciklom, šetnji, penjanju, planinarenju, špiljarenju, lovu, ribolovu, slobodnoj rekreaciji ili odmoru u seoskim domaćinstvima.