• Biciklizam

  Svojim slikovitim panoramama i prirodnim ljepotama lovinački kraj postaje idealno mjesto za ljubitelje vožnje biciklom (vlastitim ili unajmljenim u rent-a-bike agenciji LiTo) kroz prirodu, a označene staze nude izbor itinerera gdje svatko može pronaći ponešto za sebe.

 • Planinarenje

  Lovinac obiluje prirodnim znamenitostima i omogućuje uživanje u različitim planinarskim doživljajima. Zaljubljenicima u planinarenje posebno je privlačno područje Parka Prirode Velebit koje prekriva gotovo polovicu površine općine i nudi niz mogućnosti uspona na prekrasne vrhove i vidikovce.

 • Aktivnosti na vodi

  Svi koji vole prirodu i brinu o njoj ovdje će se osjećati ugodno jer je cijelo područje ispunjeno čistim vodama (velikim brojem stalnih vrela, potoka i rijeka), čistim tlom te očuvanim krajolikom. Rafting.....

 • Špilje i jame

  Brojne geomorfološke zanimljivosti proizlaze iz krškog reljefa poput slikovito oblikovanih vrhova, kukova, greda, ponikvi, škrapa, krških depresija, a zanimljivi su i mnogi speleološki objekti (špilje, ponori, jame).

 • Odmor u prirodi

  Smještajni kapaciteti prostiru se cijelim krajem i namijenjeni su pojedinačnim, obiteljskim i grupnim dolascima. Posjetitelji se mogu smjestiti u hostelu ili privatnim apartmanima uživajući u domaćim proizvodima od sira, meda, rakije, janjetine i ukusnog ličkog krumpira.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Kuća za odmor Režek

Kuća za odmor Režek nalazi se na mirnoj lokaciji u prirodi, a uključuje smještajne jedinice za samostalan boravak s kaminom i namještenom terasom. Objekt je udaljen 150 metara od središta Lovinca. Na raspolaganju su besplatni bicikli. Ova vikendica obuhvaća 3 dvokrevetne sobe, prostran dnevni boravak s TV-om i DVD uređajem te 2 kupaonice. Kupaonice su opremljene tušem, kadom i sušilom za kosu. Gosti mogu uživati u vrtu s prostorom za sjedenje i opremom za roštilj. Objekt obuhvaća besplatno privatno parkiralište.

 • Besplatno parkiralište
 • Sobe za nepušače
 • Ljubimci dozvoljeni
23881432.jpg23881442.jpg23881481.jpg23881989.jpg40904706.jpg