• Biciklizam

  Svojim slikovitim panoramama i prirodnim ljepotama lovinački kraj postaje idealno mjesto za ljubitelje vožnje biciklom (vlastitim ili unajmljenim u rent-a-bike agenciji LiTo) kroz prirodu, a označene staze nude izbor itinerera gdje svatko može pronaći ponešto za sebe.

 • Planinarenje

  Lovinac obiluje prirodnim znamenitostima i omogućuje uživanje u različitim planinarskim doživljajima. Zaljubljenicima u planinarenje posebno je privlačno područje Parka Prirode Velebit koje prekriva gotovo polovicu površine općine i nudi niz mogućnosti uspona na prekrasne vrhove i vidikovce.

 • Aktivnosti na vodi

  Svi koji vole prirodu i brinu o njoj ovdje će se osjećati ugodno jer je cijelo područje ispunjeno čistim vodama (velikim brojem stalnih vrela, potoka i rijeka), čistim tlom te očuvanim krajolikom. Rafting.....

 • Špilje i jame

  Brojne geomorfološke zanimljivosti proizlaze iz krškog reljefa poput slikovito oblikovanih vrhova, kukova, greda, ponikvi, škrapa, krških depresija, a zanimljivi su i mnogi speleološki objekti (špilje, ponori, jame).

 • Odmor u prirodi

  Smještajni kapaciteti prostiru se cijelim krajem i namijenjeni su pojedinačnim, obiteljskim i grupnim dolascima. Posjetitelji se mogu smjestiti u hostelu ili privatnim apartmanima uživajući u domaćim proizvodima od sira, meda, rakije, janjetine i ukusnog ličkog krumpira.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rent a bike

Na biciklu upoznaj lovinački kraj! 

Svojim slikovitim panoramama i prirodnim ljepotama lovinački kraj postaje idealno mjesto za ljubitelje vožnje biciklom - vlastitim ili unajmljenim u rent-a-bike agenciji LiTo. Više od 250 km označenih staza kroz prirodu nudi izbor itinerera gdje svatko može pronaći ponešto za sebe. Ovdje svaki biciklist ima prilike susresti se s nedirnutim krajolikom, pašnjacima s bezbrižnim ovcama, mnogobrojnim bistrim izvorima, čistim rijekama, brojnim vrstama ljekovitog bilja, zaštićenim kulturnim spomenicima, susretljivim stanovnicima koji će ponuditi zdravu hranu i ispričati sve o ljepotama života podno (pod) Velebita. 
Rent-a-bike agencija LiTo na usluzi je svakodnevno za najam bicikla. U ponudi je 12 električnih brdskih bicikla i 10 brdskih bicikla različitih veličina.